Diner, Tasting, Un po' di più, Wine

Opera Diner & Wine 9 april ’22

Wij kijken ontzettend uit naar deze zinnenstrelende avond met heerlijk eten, live gezongen aria’s en mooie wijnen. Reserveer snel je plek in ons informele huiskamerrestaurant en geniet, samen met je tafelgenoten, van deze unieke ervaring.

Diner:

Tijdens deze bijzondere avond geniet je van een Italiaans vier gangenmenu. We laten ons inspireren door de fantastische keuken van onze vrienden van Novanta90. Autentieke Italiaanse gerechten gemaakt met de beste ingrediënten en vergezeld door mooie biodynamische wijnen van Un po’ di Più.

Opera

Met trots presenteren we Daphne Bečka. Daphne is een opera zangeres met 30 jaar internationale Opera ervaring. Zij speelde in Duitsland o.a. de rol van Carmen en veel andere rollen. Behalve dat ze tijdens het Opera Diner enkele Opera aria’s ten gehore brengt vertelt ze jullie ook iets over de Opera wereld en zangtechniek. En wie weet is er ook wel een klein Operarolletje voor jou weggelegd….

Wijnarrangement:

Un Po di Piu zorgt voor fantastische Wijn&Spijs combinaties. Kies jij voor hun wijnarrangement dan zullen ze jouw zintuigen weten te prikkelen met wijnen die een avontuur zijn voor de tong. Alle geschonken wijnen zijn persoonlijke ontdekkingen, geïmporteerd en geselecteerd door Rosalie en Hans van Un Po di Piu.

Verwacht Italiaanse biodynamische wijnen passend bij elke gang.

Verliefd geworden op een van de wijnen? je kunt deze na afloop wijn kopen/bestellen.

Reserveren en prijzen:

Het eerste Opera Diner vindt plaats op 9 april. De deuren gaan open om 18.30 uur. Om 19.00 serveren we het eerste gerecht zorg ervoor dat je dan binnen bent!

Reservering via e-mail: info@kunstenkook.nl

Prijzen:
Viergangen diner en opera (incl. water, koffie en thee) – € 65,00

Wijnarrangement – € 28,00 vier wijnen.
Wijn per glas – € 6,50
Wijn per fles, vanaf – € 24,95

We houden rekening met dieetwensen.

Je kunt ook een exclusief Opera Diner boeken met een groep vanaf tien personen. De prijs in overleg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our news letter