Chocolade, Tasting, Un po' di più, Wine

Wijn- en chocoladeproeverij

Tezamen smelten op de tong

Een zintuigelijke ontdekking met deze avontuurlijke wijnproeverij met chocolade pairing. 

Als de chocolade krak klopt, de glans je aanspreekt en vervolgens je tong bedekt met een fluwelen laag aan smaak, maakt de wijn zijn intrede als de melodie ofwel de geest uit de fles. Samen zorgen zij voor een geheel nieuwe dans op de tong.

Ook wij waren diep onder de indruk van dit goddelijke duo, in zo velen varianten. We brengen tezamen met het cacaomuseum het beste van twee werelden bij elkaar. 

Beide producten zijn van oudsher voedsel van de goden. Wijn van de god Dionysus ofwel Bacchus door de Romeinen genoemd, was de opener tot gesprek, tot speelsheid en verbinding. Cacao zou volgens de Maya’s en Azteken, de poort naar de kosmos openen en is verbonden met het hart, sterker nog: het opent het hart. (Bron: “Cacao- voedsel van de goden | Brita Falk”) 

Producten: Bean to Bar & Biodynamische wijn

Het cacaomuseum met hun bean to bar chocolade uit alle verre windstreken, Un po’ di piu met hun biodynamische wijnen, bieden het beste van de natuur met liefde vervaardigd door de mens. 

Prijs: € 29,95 pp

Duur: 1,5 uur/2 uur

We beginnen met een feestelijke bubbel en vervolgen met een proeverij van 3 glazen wijn, elk vergezeld door 2 type chocolade. Henk Jan de cacao-man zal ons begeleiden bij de correcte manier van chocoladeproeven, ons meenemen in de geschiedenis van de cacao en de kracht van “bean to bar”.  Naast dit goddelijke product, vergezellen wij jullie met nog zo’n parel in haar puurste vorm, de biodynamisch wijn. Waarom is dit DE manier om wijn te vervaardigen en drinken? Het natuurlijke jaar in een fles, en de boodschap die we graag meegeven over drinken voor een betere wereld door Hans & Rosalie.

Geïnteresseerd? Mail ons via salute@podipiu.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Subscribe to our news letter